woensdag, 2 oktober 2024

De PgD is opgericht in 1971 en nu ruim 10 jaar een zelfstandige Stichting. Lees hier meer over de geschiedenis van de PgD. Het PgD bestuur ziet toe op het financieel gezond houden van de Stichting en het afgelopen decennium is dit zonder prijsstijging goed gelukt. De resultaten van 2023 en de te verwachten resultaten van 2024 vragen nu echter om een inflatiecorrectie. In overleg met het bestuur heeft de directie dan ook besloten de aansluitkosten voor 2025 te verhogen met circa 7,5% afgerond op hele bedragen.

De prijzen van de cursussen stijgen ook met ongeveer 7% per 1 januari 2025, met uitzondering van het nieuwe aanbod en de cursussen waarvoor de inschrijving inmiddels gesloten is. Actuele prijzen staan eind december bij de betreffende activiteiten vermeld. De cursustarieven zijn dan nog steeds marktconform. We werken met een kleine staf en met lage vaste lasten.

We bereiken met deze tariefsaanpassingen dat het huidige aanbod dat binnen de aansluiting valt behouden blijft. Dat betekent: kosteloze deelname aan studiemiddagen, digitale intervisies, gebruik van de diensten van de kennismakelaar en de kennisdossiers, een urenmandje supervisie en 50% korting op het gehele cursusaanbod. We denken hiermee waar voor je geld te leveren. Bovendien houden we met elkaar ons lerend netwerk in stand, waarbinnen je je kan ontwikkelen als praktiserend (gz-)psycholoog of orthopedagoog-generalist in de ouderenzorg, maar ook als supervisor en docent. Door nauwe contacten met andere organisaties, zoals het NIP, CCE, GERION, UKON en anderen staan we met recht samen sterk in ons vakgebied.

Dit bericht wordt ook apart onder de aandacht gebracht van de contactpersoon van de vakgroep met de vraag om de brief in de bijlage onder de aandacht te brengen van de manager/budgethouder. Contractueel zijn wij verplicht aanpassingen in het aansluitingstarief voor 15 oktober van het lopend boekjaar kenbaar te maken.

Neem bij vragen contact op via irene.vankessel@pgdexpertise.nl.

 

developed by